Durf! 2 daagse

8 en 9 mei 2020 – 2 Daagse Durf!

Durf sprong

Waarom mee doen?
Loop je met een dilemma, sta je voor een belangrijke keuze en wil je jezelf uitdagen? Ga met ons mee op avontuur en neem deel aan de tweedaagse Durf!

Twee professioneel coaches met verschillende achtergronden dagen je uit om maximaal betekenisvol in het leven te staan.

Wat gaan we doen?
Laat je twee dagen meenemen naar verschillende plekken in jezelf. Met zijn allen creëren we een veilige ruimte waar plaats is voor twijfel, voor nieuwsgierigheid, voor ontdekking en reflectie. Waar je maximaal creatief en moedig kunt zijn. We ontregelen op een prettige en uitdagende manier.

In een groep van maximaal tien personen, met verschillende achtergronden, verschillende dilemma’s en allemaal mens.

Je bent maximaal creatief wanneer je onderweg bent, wanneer je jouw rol achter je durft te laten en alleen de mens meeneemt. Je bent maximaal creatief wanneer je in een nieuwe en diverse groep bent, waar je zonder verleden bent en je helemaal nieuw en fris als mens mag voorstellen.

Is het geschikt voor mij?
De tweedaagse is bedoeld voor professionals met diverse achtergronden. Het is geschikt voor jou als je als je een stap wilt zetten, maar je nog weet niet welke.

Ben je daarnaast bereid zonder oordeel nieuwsgierig te zijn naar jezelf en naar de ander? Dan kun je zo mee!

Wie zijn de begeleiders?
Fraukje Meulenbroek, www.fraukjemeulenbroek.nl, is professioneel coach en arts. Ze is verbindend, mild, vol aandacht, maar ook confronterend en uitdagend. Ze maakt in haar coaching vooral gebruik van ACT, beide-benen-op-de-grond-mindfulness, MBCL, Voice Dialogue.

Arno Broere, www.bloeigesprek.com, is econoom, voormalig manager en nu professioneel coach voor individuen en teams. Hij is zowel provocatief coach als gecertificeerd co-active coach (CPCC). Met warmte, humor en provocatie brengt hij je gegarandeerd in beweging.

Met onze achtergrond en opleidingen beschikken we over zeer uiteenlopende methoden die we creatief en met plezier inzetten.

Praktische zaken
Wanneer: Vrijdag 8 mei vanaf negen uur ’s ochtends en zaterdag 9 mei tot vier uur ’s middags.

Waar: In een heerlijk huisje in het bos, in Putten www.helpmekaarvoorprofessionals.nl

Kosten: €495,- excl. BTW. Dit is inclusief overnachting, ontbijt, twee keer lunch en een eenvoudig, maar met liefde bereid diner. Graag bij aanmelding eventuele dieetwensen doorgeven.

Voorwaarden
De tweedaagse gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen op 6 april 2020. Bij onvoldoende aanmelding informeren wij alle deelnemers uiterlijk 3 dagen na deze sluitingsdatum en zal het volledige bedrag, inclusief de kosten voor het verblijf en maaltijden worden gerestitueerd.

Bij terugtrekken is tot 6 april 2020 restitutie van het bedrag mogelijk, met aftrek van 75 euro. Daarna blijft het volledige bedrag verschuldigd, ongeacht de omstandigheden waardoor de deelnemer annuleert. De deelnemersplaats is wel overdraagbaar aan iemand anders.

Programma

Dag 1 Wakker worden
Identificeren van mijn waarden.
Op welke manier zijn die onderdeel van mijn bestaan?
Wat ontbreekt er?

Dag 2 Durven
Individuele coaching – met feedback uit groep
Welke mogelijkheden zie ik?
Welke concrete stappen ga ik richting mijn doel zetten?
IK DURF!

Koop je kaartje

fraukje en arno