BLOEI! Individuele Coaching

Coaching? Ik zou het niet doen…

Coaching is in principe voor iedereen geschikt. Heb je echter behoefte aan een begripvolle, meeknikkende en ernstige coach dan is BLOEI! coaching waarschijnlijk niet aan jou besteed. Ook als je een langere en intensievere behandelperiode wilt, kun je BLOEI! beter niet inschakelen.

Ben je van mening dat jij of jouw organisatie wel wat relativering, motivering en waardering kan gebruiken en durf je dit op een vernieuwende en effectieve manier? Neem dan contact me me op.

BLOEI! coaching helpt bij

  • Arbeidsgerelateerde vraagstukken. Hierbij kun je denken aan werkdruk, burn-out, communicatieproblemen, timemanagement, weerstand, slecht gemotiveerd personeel, conflicthantering of andere beroepsgerelateerde competenties.
  • Levensvraagstukken. Denk aan dertigers-dilemma, midlifecrisis, laag zelfbeeld, werk- en gezinsleven combinatie, in balans blijven, assertiviteit, communicatieproblemen, single- en relatieproblemen, stress en (faal)angst.

BLOEI! stijl

Als provocatief coach breng ik je met warmte, humor en provocatie in beweging. (dit noem ik mannencoaching)

Provocatief coachen is een goede manier om op een ongebruikelijke wijze de problemen waar je tegenaan loopt te lijf te gaan. Bij onze sessies individuele coaching creëren we een goede verhouding tussen de drie componenten humor, warmte en uitdaging.

  • Warmte en respect vormen de basis voor ons contact
  • Humor bevordert de relativering, zorgt voor ontlading
  • Uitdaging, loslaten en in beweging komen

En als gecertificeerd co-active coach (CPCC) help ik je om jouw bestaan betekenisvoller te leven. De basis hiervan is het vinden van jouw waarden, het maken van bewuste keuzes in lijn hiermee en het komen tot significante stappen waardoor jouw leven betekenisvoller wordt (dit noem ik vrouwencoaching).

Ik werk volgens de standaarden van de International Coaching Federation en verbind me aan de ethische codes van deze organisatie.

BLOEI! aanpak

We beginnen met een kosteloze voorbeeldsessie. Tijdens deze sessie kun je beoordelen of het iets voor je is of niet. Als we besluiten door te gaan hebben we op regelmatige basis een consult van één tot anderhalf uur. Meestal zijn 6-8 sessies voldoende.

Ik zou het mooi vinden als je het aandurft, ik garandeer je uitdaging, provocatie, oprechtheid, professionaliteit en humor.

BLOEI! tarieven

In mijn praktijk maak ik onderscheid in verschillende doelgroepen

  • Particulieren: € 95 per consult (incl. btw)
  • Zzp’ers: €100 per consult (ex.btw)
  • Zakelijke coaching: € 125 per uur (ex.btw)

Bel me op 06 4533 2044 of via arno@bloeigesprek.nl