BLOEI! Individuele Coaching

Coaching? Ik zou het niet doen…

Coaching is in principe voor iedereen geschikt. Heb je echter behoefte aan een begripvolle, meeknikkende en ernstige coach dan is BLOEI! coaching waarschijnlijk niet aan jou besteed. Ook als je een langere en intensievere behandelperiode wilt, kun je BLOEI! beter niet inschakelen.

Ben je van mening dat jij of jouw organisatie wel wat relativering, motivering en waardering kan gebruiken en durf je dit op een vernieuwende en effectieve manier? Neem dan contact me me op.

BLOEI! coaching helpt bij

  • Arbeidsgerelateerde vraagstukken. Hierbij kun je denken aan werkdruk, burn-out, communicatieproblemen, conflicthantering of andere beroepsgerelateerde vraagstukken.
  • Levensvraagstukken. Denk aan dertigers-dilemma, midlifecrisis, laag zelfbeeld, werk- en gezinsleven combinatie, in balans blijven, assertiviteit, stress en (faal)angst.
  • Verzuimpreventie. Voelt het werk als een belasting? Voel je te veel werkdruk? Voorkom dat je uitvalt of te lang doorgaat op een weg die niet bij je past.

BLOEI! stijl

Als provocatief coach breng ik je met warmte, humor en provocatie in beweging.

Provocatief coachen is een goede manier om op een ongebruikelijke wijze de problemen waar je tegenaan loopt te lijf te gaan. Bij onze sessies individuele coaching creëren we een goede verhouding tussen de drie componenten humor, warmte en uitdaging.

  • Warmte en respect vormen de basis voor ons contact
  • Humor bevordert de relativering, zorgt voor ontlading
  • Uitdaging, loslaten en in beweging komen

Als gecertificeerd co-active coach (CPCC) help ik je om jouw bestaan betekenisvoller te leven. De basis hiervan is het vinden van jouw waarden, het maken van bewuste keuzes in lijn hiermee en het komen tot significante stappen waardoor jouw leven betekenisvoller wordt.

Ik werk volgens de standaarden van de International Coaching Federation en verbind me aan de ethische codes van deze organisatie.

BLOEI! aanpak

We beginnen met een kosteloze voorbeeldsessie. Tijdens deze sessie kun je beoordelen of het iets voor je is of niet. Als we besluiten door te gaan hebben we op regelmatige basis een consult van één tot anderhalf uur. Meestal zijn 6-8 sessies voldoende.

Ik zou het mooi vinden als je het aandurft, ik garandeer je uitdaging, provocatie, oprechtheid, professionaliteit en humor.

BLOEI! kas

Mijn praktijkruimte is de Bloeikas. Een voormalig schooltje, arrestantenlokaal, brandweerkazerne, groenteboer en nu coachingpraktijk. Een stoere en warme plek waar je uit jouw vertrouwde omgeving in veiligheid kunt zijn.

BLOEI! tarieven

In mijn praktijk maak ik onderscheid in verschillende doelgroepen

  • Particulieren: € 125 per consult (incl. btw)
  • Zzp’ers: €135 per consult (ex. btw)
  • Zakelijke coaching: € 150 per uur (ex. btw)
  • Vader & Zoon gesprek: €195 (ex. btw). Ongeveer 3 uur.

Bel me op 06 4533 2044 of via arno@bloeigesprek.nl