Arno in BLOEI!

Ik ben vader van drie prachtige zoons, getrouwd met Femke, afgestudeerd bedrijfseconoom en sinds enkele jaren provocatief coach. Bovenal ben ik gewoon mens.

Jarenlang werkte ik met veel plezier als (interim) manager en werkte in grote (systemische) organisaties. De laatste jaren zag daar mensen niet tot hun recht komen en ook mijn eigen passie doofde. Dit leidde tot een forse burn-out, hierna heb ik krachtige keuzes gemaakt en volg een nieuw pad.

De systeemwereld is dominant en plannen, budgetten en procedures sturen menselijk gedrag. Mede hierdoor staat verbinding tussen mensen onder druk, in de maatschappij, organisaties en zelfs in gezinnen. Ik wilde bijdragen aan herstel van verbinding. Van controle naar vertrouwen, van agenda’s naar gesprekken, van denken naar doen en van groei naar bloei! Ik kocht een oude Jaguar om hierin met mensen in gesprek te gaan.  In deze setting ontstaan prachtig bezielende gesprekken, emoties en verbinding van mens tot mens. Ruim drie jaar geleden rondde ik mijn opleiding af tot provocatief coach alsook tot gecertificeerd Co-Active coach.

Vervolgens heb ik BLOEI! opgericht. BLOEI! brengt luchtigheid en diepgang. Vanuit dit perspectief  werk ik als wakkermaker en coach. Ik help mensen en organisaties wakker te maken en terug te keren naar hun kern (waarden). Dit resulteert in authentieke organisaties en mensen. Bovendien zorgt dit ervoor dat ikzelf kan bloeien!

Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Met vrolijke groet,

Arno