Arno in BLOEI!

Ik ben vader van drie prachtige zoons, getrouwd met Femke en bedrijfseconoom. Bovenal ben ik gewoon mens.

Jarenlang was ik  (interim) manager  werkte in grote (systemische) organisaties, ik zag daar mensen niet tot hun recht komen en ook mijn passie doofde. Dit leidde tot een forse burn-out, hierna heb ik krachtige keuzes gemaakt en volg een nieuw pad.

De systeemwereld is dominant, plannen, budgetten en procedures sturen menselijk gedrag. Mede hierdoor staat verbinding tussen mensen onder druk, in de maatschappij, organisaties en zelfs in gezinnen. Ik wilde bijdragen aan herstel van verbinding. Van controle naar vertrouwen, van agenda’s naar gesprekken, van denken naar doen en van groei naar bloei!

Dit resulteerde in het voeren van Bloeigesprekken in de (speciaal aangeschafte) Jaguar.  In deze setting ontstaan prachtig bezielende gesprekken, emoties en verbinding van mens tot mens. Kortgeleden rondde ik een tweetal coachingsopleidingen af. Nu ontstaan vanuit organische groei initiatieven en samenwerkingen met leuke inspirerende mensen.

Ik heb BLOEI! opgericht. BLOEI! brengt luchtigheid en diepgang. Vanuit dit perspectief  werk ik als wakkermaker en coach. Ik help mensen en organisaties wakker te maken en terug te keren naar hun kern (waarden). Dit resulteert in authentieke organisaties en mensen. Bovendien zorgt dit ervoor dat ik kan bloeien.

Graag ga ik met je in gesprek!

Met vrolijke groet,

Arno