BLOEI! Ontkiemt

Op regelmatige basis voer ik Bloeigesprekken en heb bijzondere ontmoetingen (zaadjes). Dit doe ik uiteraard 1 op 1 in de auto, maar telkens vaker in groepen op bijzondere locaties. De inzet is om samen te komen, zonder agenda, zonder plan en met nieuwsgierigheid. Deze zaadjes ontkiemen met enige regelmaat.

BLOEI! Ontkiemt is een organische groei van initiatieven met mensen die mij aanvullen en een samenwerking waarin we elkaar energie geven. De mensen met wie ik ontkiem zijn Maaike Dijkstra (leiderschapscoach), Jeroen Stek (provocatief coach), Martijn Gouman (kan alles) en Louise Kemps (executive coach en trainer)


Burn-out café

Voor mensen in een burn-out. Verbinden, ervaren en beleven zijn de belangrijkste ingrediënten van een burn-out café. We ontvangen burn-outers in een veilige, laagdrempelige en ook luchtige sfeer en nemen ze mee in elkaars verhalen en ervaringen.

Met Maaike Dijkstra.Kijk voor meer informatie op Burnoutbloei

 

vierkant1
De burn-out cafes vinden plaats in IJlst en Groningen

Coaching-to-Go

Voor collega coaches. Als coach ben je continu aan het verbeteren en op zoek naar nieuwe mogelijkheden en tools om jouw cliënten optimaal te ondersteunen. Daarom zijn we Coaching-To-Go gestart. Wil je jouw toolbox regelmatig aanvullen? Jouw vaardigheden aanvullen en oefenen? Ervaringen delen met collega coaches en nieuwe kant-en-klare tools ophalen?

Met Louise Kemps. Kijk voor meer informatie op Coaching-To-Go


Agendaloze ont-moetingen

Deze sessies resulteren in onverwachte verbindingen, prikkelende verhalen en mooie toevalligheden. Mensen vinden het heerlijk om met aandacht voor elkaar te vertoeven en niets te moeten.  Het levert spanning, ruimte en waardevolle ervaringen op waardoor deelnemers geïnspireerd raken en inzichten veranderen.

Een beetje anders, maar magisch en waardevol zonder agenda.

De agendaloze ontmoetingen vinden dit voorjaar plaats in het Dominicanen Klooster te Huissen.

Ont-moeting
Afgelopen ont-moeting zonder agenda vond plaats in het Dominicanenklooster Huissen.

Mindfoolness voor Mannen

Voor krachtige kwetsbare kerels. Mindfulness voor mannen? Of mindfoolness voor mannen. Wat is dat? Dat hebben mannen toch helemaal niet nodig? Mannen en kwetsbaarheid is een lastige combinatie. Maar humor en provocatie werkt. Ervaring leert dat iedereen behoefte heeft aan een eerlijk en oprecht gesprek, dus mannen ook.

Met Martijn Gouman. Kijk voor meer informatie op Mindfoolnessvoormannen

MVMGESPREK
Mindfoolnessvoormannen vindt plaats in een timmerwerkplaats in Gorredijk en een oude fabriek in Amsterdam

 

 

 

 

 

 


Directeurengebeuren

Voor de mens achter de directeur. Wij brengen directeuren, DGA’s en bestuurders samen. De bedoeling is om de mens achter de directeur te vinden. Kwetsbaarheid te creëren, maar wel met een flinke dosis humor en provocatie. Niet stoer en zakelijk, maar krachtig/puur en mens.

Met Jeroen Stek. Kijk voor meer informatie op Directeurengebeuren.
1e diner
Directeurengebeuren vindt plaats bij Maarsingh & Van Steijn in Leeuwarden